Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mlada Brazilka prodala svoju nevinost za 780.000 dolara

brazilka1
Preuzmite sliku

Brazilka Catarina Migliorini (20) prodala je svoju nevinost aukcijom putem interneta za 780.000 dolara.

brazilka1

Australijski mediji navode će ova Brazilka na taj način učestvovati u snimanju dokumentarnog filma australijskog režisera Jason Sisely.

Ukupno 15 osoba učestvovalo je u aukciji za “čednost”, a “pobijedio” je Japanac, kojem je objavljeno samo ime Natsu.

Prema pisanju medija, Migliorini će biti “isporučena” kupcu avionom u Australiju, a potom će za potrebe snimanja filma biti intervjuisana prije i nakon gubitka nevinosti na tajnoj lokaciji.

Režiser, koji je projekat započeo 2009. godine kada je izazvao negodovanje u Sidneju i Melburnu zato što je postavio oglas “traži se djevica”, rekao je da nije očekivao tako veliko interesovanje.

brazilka2

“Aukcija je sinoć okončana i Catarina je veoma uzbuđena. Razgovarala je sa svojom porodicom i oni su veoma srećni zbog nje, ali pretpostavljam da oni nisu očekivali da će Catarina učiniti nešto slično”, rekao je režiser, prenosi Avaz

Ona je stala u odbranu svog postupka, navodeći da sve to posmatra kao posao, jer će imati šansu da putuje, da bude dio filma, i uz to da dobije novac.

“Ukoliko to učinite jednom u životu onda niste prostituka. Ukoliko snimite jednu predivnu fotografiju, to vas odmah ne čini fotografom”, rekla je Migliorini.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: