Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ljetna “pomagala” za kupanje dostigla su novi nivo: Ružičasta limuzina je najpoželjniji trend za ljeto 2021.

Preuzmite sliku

Influenceri, vrijeme je da nabavite ružičastu limuzinu…

Sezona kupanja je otvorena, kupaći u pripremi, a godišnji odmori samo što nisu krenuli. Ako putujete s mališanima onda ste sigurno i stavku dušeka već prekrižili s popisa za more, no, ako ste slučajno istu uspjeli previdjeti -ne brinite, još stignete nabaviti onaj koji već sada nosi titulu najpoželjnijeg za ljeto 2021. godine.

  • Flamingosi, šareni jednorozi, bijeli labudovi, kriške pizze, krila, krofne – odlaze u zaborav jer na scenu dolazi ružičasta limuzina koja će vaše ljetovanje podići na novi nivo, prenosi Story.hr.

    Duga preko šest metara, retro limuzina na napuhavanje namijenjena je za šest osoba, a osim uobičajenih držača za čaše, u ovom se gigantskom dušeku nalaze i dva posebna spremnika za hlađenje pića. Bilo da djeci želite omogući nezaboravno ljetovanje ili pak sebi ludi provod dok morem plutate na limuzini, sudeći prema dosadašnjim reakcijama na društvenim mrežama, portal Lets Eat Cake ovom dušeku već sada predviđa veliku popularnost.

  • Kao i njegovi prethodnici, i ovaj dolazi iz tvornice popularnog brenda Sam's Club te se može nabaviti po cijeni od 200 dolara. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: