Nedjelja, 24. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

73-godišnjakinja se udala za tinejdžera kojeg je upoznala na sahrani sina (FOTO)

Preuzmite sliku

Porodice i prijatelji ih podržavaju, a vjenčali su se samo dvije sedmice nakon što su otišli na prvi sastanak. Tvrde da su srodne duše, a razlika u godinama im ne smeta.

Da život stvarno piše nevjerovatne priče, pokazuje i primjer Almede i Garyja Hardwicka koji su se vjenčali 2016. godine, dvije sedmice nakon što su otišli na prvi sastanak i nekoliko mjeseci nakon upoznavanja na sprovodu njezina sina Roberta. Almede ima 73 godine, a Gary 19 – ona je prije bila u braku 43 godine, ali na svom YouTube kanalu rekla je kako je ipak Gary njena srodna duša.

“Bila sam udata 43 godine, ali u tom odnosu nije bilo mnogo nježnosti, ljubljenja, grljenja… Nije bilo romantike” rekla je u videu, osvrnuvši se na svoju prvu vezu. – Gary i ja stalno međusobno dijelimo komplimente i ljubimo se. Uživamo u našoj vezi. Kad upoznate pravu osobu, znate da ne želite izgubiti taj osjećaj. Sve nježnosti između nas, to je ono što je za mene jako romantično.

 • “Seks je bio prekrasan, kao iz najluđih snova. Ona je stvarno žena mojih snova, a fizički aspekt veze ne može biti bolji.”

  Prvi put su vodili ljubav prve bračne noći, a prethodno su jedno drugo opisali kao “prekrasne ljubavnike.”

  Almeda je pokrenula i vlastiti talk show “Girl's Talk” na kojem dijeli savjete: “Znam da svi imaju mnogo pitanja za mene, a osvrnut ću se na svoja dva braka i iz njih izvući savjete za druge.”

  Na pitanje kako učiniti da ljubav potraje? Odgovorila je:

  “Kad imate problem, trebate sjesti i riješiti ga, o problemu je bitno razgovarati jer mnogi ljudi to ne žele napraviti, već samo žele nastaviti dalje. Gary i ja svaki dan međusobno si pomažemo, bez obzira na to o čemu je riječ, čak i s najobičnijom večerom. Neprestano mislimo jedno na drugo. Važno je cijelo vrijeme pokazivati ljubav, svaki dan, kao da sutra ne postoji.”

 • “Nisam tražila mladog muškarca, Gary je jednostavno došao. Čim sam ga vidjela, znala sam da je on taj” rekla je Almeda te je dodala:

  “Ako sam nešto naučila, onda je to da, kad istinski nekog voliš, nije nimalo važno šta neko misli.”(jutarnji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje