Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte reakcije Zinedina Zidana tokom utakmice protiv Deportiva (VIDEO)

Preuzmite sliku

Zinedine Zidane debitovao je ubjedljivom pobjedom (5:0) na klupi Real Madrida i tako započeo trenersku karijeri na klupi svog nekadašnjeg kluba.

Real Madrid “eksplodirao” je u prvoj utakmici bez Rafe Beniteza, odnosno u prvoj utakmici kada je na trenerskoj klupi sjedio Zinedine Zidane. ‘Kraljevi’ su pred svojim navijačima slavili s 5:0 protiv Deportiva, uz hat-trick Garetha Balea.

Među igračima se ništa nije promijenilo. Jedina je promjena na trenerskom mjestu. Pokušavam ih napraviti još boljim igračima, a ono što mi se najviše dopalo je stav ekipe. Nije lako pobijediti s 5:0“, smatra Zidane, koji se osvrnuo i na činjenicu da Cristiano Ronaldo nije postigao gol. “Cristiano je odigrao dobar meč. Znam da osjeća da mora postići gol u svakom meču, jer to voli raditi. Igrao je dobro i uvjeren sam da će pogađati u nastavku sezone“, rekao je Zidane. Real je trenutno na trećem mjestu u Primeri, dva boda iza velikog rivala Barcelone.

U video prilogu pogledajte sve golove Real Madrida protiv Deportiva ali i reakcije Zidana koje su kamere uspjele da zabilježe.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,