Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U rad puštena nova web prezentacija FK Sloboda

Preuzmite sliku

Nakon pauze zbog redizajna nova web prezentacija FK Sloboda konačno je ugledala svjetlo dana.

Fudbalski klub Sloboda trenutno je u procesu reorganizacije djelovanja što bi prema najavama predsjednika Elmira Šećerbegovića moglo značiti kako će Sloboda do kraja 2021. godini biti klub bez dugovanja.

VezanoElmir Šećerbegović: Do kraja naredne godine FK Sloboda će biti klub bez dugovanja 

Također, podsjetimo nedavno su iz FK Sloboda uputili i ‘Javni poziv‘ svim zainteresiranim fizičkim i pravnim licima da pristupe Skupštini kluba. Na ovaj način se omogućava aktivno sudjelovanje u upravljanju klubom s ciljem ostvarivanja misije kluba, sportskih rezultata i poslovnih ciljeva.

Dok se fudbaleri Slobode pod trenerskom palicom Gradimira Crnogorca pripremaju u Turskoj pred nastavak takmičenja u okviru BH Telecom Premijer lige BiH u rad je nakon pauze puštena i nova web prezentacija FK Sloboda koja će navijačima i svim simpatizerima pružati sve aktuelne informacije u vezi s aktuelnim dešavanjima u crveno crnoj porodici.

Web prezentacija FK Sloboda je optimizirana i za sve vrste mobilnih uređaja što pruža mogućnost da vema jednostavno i pregledno sa vašeg telefona dobijete sve potrebne informacije koje vas zanimaju o dešavanjima u klubu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,