Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

‘Srce za djecu’ pružilo punu podršku Pjaniću: Mi smo uz tebe, vole te tvoji mali i veliki heroji najviše

Preuzmite sliku

Nakon poraza od Finske na stadionu Bilino polje na udaru brojnih kritika našao se Miralem Pjanić.

U trenutku kada je predavao kapitensku traku i napuštao teren, uslijedili su zvižduci za Pjanića. Ubrzo su se pojavile i fotografije našeg reprezentativca kako konzumira nargilu, a također i društvenim mrežama je kružio video iz noćnog izlaska. Miralem Pjanić je demantovao i kazao da je fotografija starija, a sada je uz Pjanića stalo i Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka.

“Šaljemo punu podršku velikom čovjeku velikog srca, najtoplije duše pune razumijevanja. Naš @miralem_pjanic , naš ambasador, prije svega neko ko je milion puta usrećio i ispunio želje djeci koja se bore za život. Upravo on je milion puta donio sa sobom najljepše osmijehe na njihova lica, donio je zaborav na teške trenutke, motivisao ih da se ne predaju, da je pobjeda moguća. Miralem je prije svega čovjek, neko ko je pomogao našoj djeci na milion načina, kako finansijski tako i svojom podrškom i bodrenjem naše djece u najtežim trenucima.

Sada mi i djeca oboljela od raka stojimo uz njega, bodrimo ga u ovim danima kada su izgleda svi zaboravili njegove kvalitete, ljudsku veličinu.  Ovo je vrijeme kada svi možemo pokazati svoju ljudskost i ne posezati za osudom i teškim riječima tako olako.

Dragi naš Miraleme, čuvaj se. Mi smo uz tebe. Vole te tvoji mali i veliki heroji najviše

U komentarima Zmaj se zahvalio na punoj podršci i napisao: “Volim vas. Uvijek tu za vas bit ću!” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje