Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

SOL SPORT aranžman: Dvije utakmice “Zmajeva” za 449 KM

Preuzmite sliku

Reprezentacija Bosne i Hercegovine 28. marta sa novim selektorom Mehmedom Baždarevićem nastavlja svoj put ka plasmanu na EURO 2016 u Francuskoj.

Prva prepreka našim Zmajevima do konačnog cilja je reprezentacija Andore koja u prva četiri kola nije uspjela osvojiti niti jedan bod, dok naša fudbalska reprezentacija na gostovanje u Andoru putuje sa samo dva osvojena boda. Pobjedom u ovom meču naša fudbalska reprezentacija osvojila bi veoma važna tri boda koja nas vraćaju u utrku za plasman na EURO 2016 u Francuskoj.

U turističkoj agenciji Sol Azur & Buena Vista pripremili su odličnu “Sol sport” ponudu za one koji žele bodriti naše “Zmajeve” u veoma važnoj utakmici, a pri tome doživjeti i nezaboravno iskustvo u Andora la Vellu, glavnom gradu ove male kneževine smještene između Španije i Francuske.

  • AndorraLaVella
  • Nakon Andore naša najbolja fudbalska selekcija će odigrati prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Austrije u Beču 31. marta na stadionu Ernst Hapel kapaciteta 51.000 gledalaca sa poletkom u 20:00 sati.

  • ernsthappel1
  • Cijena aranžmana za ovo putovanje u terminu od 26.marta do 2.aprila (7 dana – 3 noćenja) iznosi 449 KM, a svi zainteresovani za paket po ovoj cijeni svoje prijave mogu da izvrše do 21.februara.2015 putem FB stranice ili na www.solazur.ba

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje