Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Saša Maksimović: Poziv u reprezentaciju je motiv za bolji i jači rad

Preuzmite sliku

„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su večeras u TC NS/FS BiH u Zenici odradili treći trening u sklopu priprema za utakmicu sa Amerikom.

Stručni štab je zadovoljan kondicijom igrača i načinom na koji izvršavaju svoje obaveze.

Sutra ujutro naši reprezentativci će otputovati za Los Angeles gdje će 18. decembra biti odigran treći prijateljski meč između „A“ selekcija Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država.

Podsjećamo, i prvotimac Slobode Saša Maksimović dobio je poziv za utakmicu A reprezentacije BiH , za zvaničnu stranicu Nogometnog saveza BiH je istakao svoja očekivanja pred prijateljski susret:

“San svakog fudbalera je da predstavlja svoju zemlju, čim sam dobio poziv bio sam presretam i ovo je motiv za bolji i jači rad. Mogu biti zadovoljan nastupima u ovoj godinim u dobroj smo svi kondiciji sezona je tek završena i sigurno možemo ispoštovati sve zadatke koje šef stavi pred nas.” istakao je prvotimac Slobode uoči putovanja u Ameriku.

U prvom odigranom u Sarajevu 2013. godine Amerika je pobijedila 4:3, dok je drugi susret odigran u Los Angelesu 2018. i završen je bez pobjednika 0:0. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje