Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Potvrdio na Instagramu: Dybala i djevojka mu zaraženi koronavirusom!

Preuzmite sliku

Paulo Dybala je treći fudbaler Juventusa koji je zaražen koronavirusom Covid-19. Argentinski napadač je to potvrdio ranije a danas je objavom na Instagramu naveo da je zaražena i njegova djevojka.

Nakon prekida Serije A Dybala zajedno sa svojom djevojom Orianom Sabatini boravio u samoizolaciji. Jučer je radio testove, a danas su stigli rezultati koju su pozitivni.

“Pozdrav svima. Želim vas obavijestiti da smo dobili rezultate testiranja na Covid19. Oriana Sabatini i ja smo pozitivni. Na sreću, osjećamo se odlično. Hvala svima na porukama”, poručio je Dybala.

Prije Dybale koronavirusom u Juventusu su zaraženi Daniele Rugani i Blaise Matuidi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hola a todos, quería comunicarles que acabamos de recibir los resultados del test del Covid-19 y tanto @orianasabatini como yo dimos positivo. Por fortuna nos encontramos en perfecto estado. Gracias por sus mensajes y un saludo a todos 💪🏼💪🏼💪🏼 Ciao a tutti, volevo informarvi che abbiamo appena ricevuto i risultati del test Covid-19 e sia io che Oriana siamo risultati positivi. Fortunatamente siamo in perfette condizioni. Grazie per i vostri messaggi. Un saluto a tutti! 💪🏼💪🏼💪🏼 Hi everyone, I just wanted to inform you that we have received the results for the Covid-19 test and both Oriana and I have tested positive. Luckily we are in perfect conditions. Thanks for your messages. 💪🏼💪🏼💪🏼

Objavu dijeli Paulo Dybala (@paulodybala)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje