Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zvijezda Juventusa ima koronavirus: Istina je, zaražen sam!

Preuzmite sliku

Fudbaler Juventusa Paulo Dybala potvrdio je da ima korona virus. Ova informacija procurila je još jučer, ali je prvobitno rečeno da je u pitanju lažna vijest.

Ipak, dan kasnije oglasio se i sam Argentinac, koji je na društvenim mrežama potvrdio da je pozitivan na korona virus.

– Zdravo svima, htio sam da potvrdim da sam dobro i da sam u izolaciji. Hvala svima na porukama, nadam se da ste dobro. Nije “fake news” – napisao je Dybala na svom profilu na Twiteru.

Podsjetimo, prvobitno je koronavirus ustanovljen kod Danijelea Ruganija, koji je presjedio na klupi derbi protiv Intera u Seriji A, koji je odigran bez publike.

Njegova djevojka je rekla da Rugani nije imao nikakve simptome, ali je očigledno prenio na pojedine saigrače bolest. Ispostavilo se da je Dybala bio pozitivan, a u narednom periodu saznaćemo da li se virus proširio na još nekog od igrača Juventusa ili Intera.

Ugrožen je i Cristiano Ronaldo, koji je bio u istoj svlačionici sa Dybalom i Ruganijem poslije meča. On je odmah poslije utakmice otputovao za Madeiru, da posjeti svoju majku koja je doživjela moždani udar, a nakon što je čuo vesti o Ruganiju, rekao je da se neće vraćati u klub do daljeg i da će biti u kućnom karantinu na Madeiri. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,