Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogba: Otkad sam musliman nekako sam drukčiji, smireniji

Preuzmite sliku

Pogba se spominje kao ljetno pojačanje madridskog Reala, a za njegov je povratak zainteresovan i Juventus. Unitedov bi Francuz mogao biti jedna od najvećih ako ne i najveća zvijezda ovog mercata

Nakon dovođenja Edena Hazarda najveća želja Zinedinea Zidanea i Reala je – Paul Pogba. Veznjak plaćen 105 miliona eura koji se nogometno traži od povratka iz Juventusa u Manchester United.

  • Van terena se, kaže, našao:

    – Imam 26 godina, a od nedavno sam postao musliman i sada sam nekako… Smireniji – priča svjetski prvak iz Rusije koji je bio i na prvom hadžu u Mekki, zajedno s Chelseajevim stoperom Kurtom Zoumom.

    – Nisam rođen kao musliman, to je vjera moje majke. Prolazio sam jedno teško razdoblje u životu, proučavao religiju, jednom molio zajedno s prijateljima i osjećao sam se bolje, smirenije. Sada molim pet puta dnevno kako mi vjera nalaže – objasnio je Pogba u Life Time podcastu koji je Mekku otišao sa majkom, djevojkom Marijom Salaues i njihovom kćerkicom.

  • Pogba se spominje kao ljetno pojačanje madridskog Reala, a za njegov je povratak izuzetno zainteresovan i Juventus. U svakom slučaju, Unitedov bi Francuz mogao biti jedna od najvećih ako ne i najveća zvijezda ovog mercata. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,