Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Musa okuplja U18 BiH u Zenici, pozvao je sve igrače iz domaćeg prvenstva

Preuzmite sliku

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će u junu i julu organizovati niz kampova za omladinske muške i ženske selekcije, javlja zvanična stranica Fudbalskog saveza BiH.

Prvo okupljanje zakazano je za 13. juni kada će na terene Trening centra NS/FS BiH u Zenici istrčati U18 reprezentativci BiH.

Selektor bh. juniora Slaven Musa o predstojećim okupljanjima kaže:

„Nakon dužeg vremenskog perioda konačno se okupljamo. Svi smo se zaželjeli rada i drago nam je da se sve ponovo pokreće. Na ovim okupljanjima ćemo imati samo igrače iz Bosne i Hercegovine. Prvo će se okupiti igrači 2003. godište, a nakon njih i 2002. Na ovaj način ćemo provjeriti u kakvom su stanju, ali i pokušati ispraviti neke stvari koje smo uočili na prethodnim okupljanjima i pripremiti se za buduće akcije. Cilj nam je vratiti se u neki normalan kolosijek i sa nestrpljenjem očekujemo ova okupljanja.“

Na spisku U18 selekcije čiji će kamp trajati od 13. do 16. juna nalaze se:

Luka Damjanović (Borac), Filip Račić (Borac), Eldin Delalić (Tuzla City), Dejan Popara (Zvijezda 09), Mustafa Šukilović (Radnik Bijeljina), Ivan Grgić (Široki Brijeg), Azur Mahmić (Čelik), Selmir Kovač (Čelik), Eldar Mehmedović (Sloboda), Dževid Avdihodžić (Sloboda), Petar Sučić (Zrinjski), Ivan Vrankić (Zrinjski), Admir Bristrić (Zrinjski), Adin Bajrić (Željezničar), Eldar Mulaosmanović (Željezničar), Enver Kulašin (Željezničar), Dario Ćorić (Željezničar), Salih Viteškić (Sarajevo), Boro Erić (Sarajevo), Faruk Hodžić (Sarajevo), Dženit Hajdarević (Sarajevo), Irman Sejmenović (Sarajevo).

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,