Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kozlić odgovorio prijateljima Slobode: Ne vidim nikakvog razloga da nemamo dobar odnos

Preuzmite sliku

Nakon što su iz UG ‘Prijatelji FK Sloboda’ jučer objavili sapćenje koje smo prenijeli na našem portalu reagovao je i predsjednik UO FK Sloboda Sead Kozlić koji nam je rekao između ostaloga kako najveći broj članova Udruženja Prijatelja Slobode istinski podržava Slobodu.

Žao mi je što se UG ‘Prijatelja Slobode’ oglašava na ovaj način jer ova Uprava na čelu sa mnom je pružila ruku korektnog odnosa i imali smo izvanrednu saradnju. Zaista ne vidim nikakvog razloga da sa većinom članova Udruženja nemamo dobar odnos. Moja pretpostavka da su ovo inicirali pojedinci koji su nezadovoljni svojim uticajem u Slobodi dolaskom nove Uprave jer nisu više u mogućnosti da rješavaju neke stvari koje su mogli da rade ranije’ – kazao je za Tuzlanski.ba Sead Kozlić, predsjednik UO FK Sloboda Tuzla.

Na naše pitanje ko su ti pojednici Kozlić je kazao:

‘Ne mogu vam kazati konkretno imena to su pojedinačni slučajevi. Najveći broj članova Udruženja Prijatelja Slobode su zaista istinski Slobodaši koji podržavaju Slobodu i koji žele da Sloboda izađe iz krize. Uprava čini sve da se to dogodi što prije. U ovoj sedmici očekujemo da ćemo obezbijediti sredstva za isplatu najmanje jedne ili više plaća tako da se stanje stabilizira do nekog trajnijeg rješenja’ kaže predsjednik Slobode i dodaje:

‘Utakmica niti jedna ne bi smjela da bude upitna. Danas je tim otputovao u Gradišku gdje će odigrati utakmicu u okviru KUP takmičenja, a do naredne prvenstvene utakmice mi radmo sve da pokušamo obezbijediti sredstva za isplatu plaća’ – zaključio je Sead Kozlić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje