Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ivan Kostić za Tuzlanski.ba: Iz Slobode bi otišao samo kada bi i klub bio zadovoljan transferom 

Preuzmite sliku

Ivan Kostić u odbrani Slobode obilježio je proteklu sezonu, pored besprijekorno obavljenih defanzivnih zadataka, Kostić je nerijetko postizao golove što ga je na kraju sezone svrstalo među najbolje defanzivce BHT Premijer lige BiH.

Dobrim igrama zadobio je povjerenje stručnog štaba ali stekao i simpatije brojnih navijača kluba sa Tušnja.

– Protekla sezona je vjerovatno i jedna od najboljih u dosadašnjoj karijeri. Zahvaljujući svim momcima na terenu i pojedinačni učinak je došao do izražaja, što me naravno čini sretnim i zadovoljnim. Bilo je teških trenutaka, vrijednih pobjeda, bolnih poraza ali sve je to sastavni dio fudbala u konačnici mislim da je iza nas jako uspješna sezona, za Tuzlanski.ba ističe Kostić.

  • ivan-kostic-gol-slavlje
  • Nakon fantastične sezone u dresu Slobode, pojedini klubovi su pokazali interesovanje za Kostića. Prema nezvaničnim informacijama dva kluba se interesuju za usluge jednog od najboljih defanzivaca lige.

    – Znam da se već neki klubovi interesuju za mene, to me imponuje i dokaz je onoga što sam već spomenuo, iza mene je jedna od najboljih sezona u karijeri. Trenutno o odlasku sa Tušnja ne razmišljam, izborili smo Evropu, klub ima odlične navijače, Tuzla je divan grad, predsjednik Husić je bio i više nego korektan prema meni i sve je jedna divna priča… 

  • kostic-sloboda-slika
  • Ipak, ukoliko bi na adresu Rudarska 2. stigla ponuda koja se ne odbija, Kostić ističe:

    – Biću iskren, Tušanj bi napustio jedino u situaciji u kojoj bi i klub bio zadovoljan mojim transferom, dakle ponuda mora da bude takva da zadovolji interes i Slobode i samog mene u svakom drugom slučaju na Tušnju ću ostati sigurno i narednu sezonu, zaključio je Kostić za naš portal. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,