Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Fehro će svoje obećanje ispuniti: Crnogorcima pripremio gozbu, “sve je spremno, bit će spektakl”

Preuzmite sliku

Bio je podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila naše navijače, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica “Zmajeva”

Vlasnik nadaleko poznatog restorana “Kod Fehre” kod Lašve Fahrudin Mešković Fehro rekao je da se priprema sve za dolazak navijača iz Crne Gore, koji će u njegovom restoranu imati besplatnu hranu uoči nogometnog meča BiH i Crne Gore.

On je na ovaj način odlučio se odgovoriti na gostoprimstvo koje su Crnogorci pokazali bh. navijačima u Podgorici u junu.

Podstaknut akcijom crnogorske javnosti

Kako je poznati ugostitelj Fehro rekao za portal “Avaza” u junu, on je bio podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila naše navijače, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica “Zmajeva”, a tada je on odlučio objaviti kako će ugostiti svakog navijača Crne Gore koji dođe na revanš utakmicu u BiH, koja se igra sutra.

Na pitanje novinara “Avaza” da li ostaje pri riječi izgovorenoj u junu odgovorio je potvrdno.

– Stojim naravno, pripreme su već napravljene. Sve je već riješeno, dogovorena je pratnja policije, sve se završilo s tim. Dogovoreno je sve, u kontaktu smo. Bit će spektakl, sve sam pripremio, tako da obećanje stoji – poručio je popularni Fehro za portal “Avaza”.

“Volio bih da ostvarimo pobjedu”

Upitan da li će ići zajedno s Crnogorcima na utakmicu, a kazao je da neće.

– Ići ću na utakmicu, ali neću s njima. Rekao sam već za njihovu televiziju volio bih da mi ostvarimo pobjedu, a vas ćemo ugostiti – kazao je Fehro za portal “Avaza”.

Podsjećamo, utakmica između BiH i Crne Gore se igra sutra u okviru 5. kola Lige nacija u Zenici.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje