Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Navijači Partizana na vulgaran način dočekali Real, pošteđen nije bio ni Musa

Preuzmite sliku

Košarkaši Reala neće imati paklen doček samo u beogradskoj Areni, već je tako od trenutka kada su kročili na tlo u Srbiji gdje će sutra protiv Partizana igrati treću utakmicu četvrtfinala play-offa Eurolige.

Navijači Partizana odlučili su prirediti poseban doček igračima španske ekipe od samog slijetanja na aerodrom “Nikola Tesla”.

Naime, Grobari su na nadvožnjacima iznad autoputa, na trasi od aerodroma do hotela gdje će biti smješteni košarkaši Reala, postavili parole “dobrodošlice”.

“Real nije ništa drugo osim imena”, jedna je od parola koja je dočekala Madriđane. Drugu su posvetili Argentincu Gabrielu Decku, ali nema sumnje da nosi dvosmislenu poruku, s obzirom da su dvojica Argentinaca članovi ljutog rivala Crvene zvezde.

Ima i dosta uvredljivih i gnjusnih poruka, a jedna od njih je upućena i reprezentativcu Bosne i Hercegovine Džananu Musi.

“Musa(vi), i vas ćemo je**ti”, pisalo je na paroli koja je stajala na jednom od mostova.

Treća utakmica play-off serije Eurolige igra se sutra od 20:30 sati u rasprodanoj beogradskoj Areni. Partizan vodi sa 2:0 i potrebna mu je još jedna pobjeda za plasman na final-four.

Podsjetimo, sjenku na sjajne igre Partizana bacila je tučnjava u drugoj utakmici zbog koje su suspendovana po dva košarkaša iz obje ekipe.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,