Moglo bi se reći – ništa posla: Pileća prsa razrežite i napunite špinatom i pršutom, a ako želite dodajte i sir.
Potrebni sastojci: 4 komada pilećih prsa, sol, biber, 4 tanka komada pršuta, 1 manje pakiranje kremastog sira, 150 g odmrznutog špinata i dobro iscijeđenog, 150 g Mozzarelle, narezane, malo crvene paprike u prahu ili listićima, maslinovo ulje
Priprema: Pećnicu zagrijete na 200 stepeni Celzijevih, a posudu za pečenje prekrijete masnim papirom. Razrežite piletinu (ne do kraja) i posolite te pobiberite i stavite na papir za pečenje u posudu. U posudi pomiješajte svježi sir, špinat i ½ Mozzarelle. Posolite i poparite te dodajte malo crvene paprike.m Svaki komad mesa napunite dobivenom smjesom te dodajte list pršuta. Po površine posipajte ostatkom Mozzarelle. Pecite otprilike 35 minuta, poslužite uz prilog po želji. (vecernji.hr)