Kako ćete znati kada su pojedine namirnice pokvarene?

Način na koji ćete utvrditi je li pojedina namirnica pokvarena ili se još može konzumirati je prilično jednostavan i zahtijeva samo malu količinu znanja. Otkrijte kako ćete znati možete li nešto pojesti ili to trebate…

Konzumacija alkohola i rizik za obolijevanje od raka dojke

Istraživanje španjolskih znanstvenika je povezalo svakodnevnu konzumaciju alkohola s većim rizikom obolijevanja od raka dojke. Podaci za oko 334 000 žena u dobi od 35 do 70 godina su prikupljeni u 10 europskih zemalja. Kako…

Ove namirnice bi trebalo konzumirati barem jednom nedjeljno

Istraživanja su pokazala da svake nedjelje treba jesti različito voće i povrće, losos, ovas, različite namirnice od soje i piti čaj kako bismo poboljšali svoje zdravlje. Pravilna ishrana i redovno vježbanje najbrži su i najsigurniji…