Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tokom muzičkog festivala “EXIT” policija pronašla drogu kod 125 stranih državljana

Preuzmite sliku

Policija je tokom četiri dana muzičkog festivala “Egzit” u Novom Sadu pronašla drogu kod 210 osoba, među kojima je 125 stranih državljana, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Zaplijenjeni su amfetamin, marihuana, kokain, heroin, hašiš, tablete MDMA i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, vagice za precizno mjerenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Novosadska policija je tokom ovog festivala, pronašla i oduzela dva pištolja i 39 metaka.

U pojačanoj kontroli saobraćaja otkriveno je 1.103 prekršaja, pri čemu je iz saobraćaja isključeno 220 vozača, a u policijskom pritvoru zadržano je 47 vozača.

Policija je zatekla 167 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i 17 koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin istakao je da je na festivalu koji je održan od 8. do 12. jula, ostvareno povoljno stanje bezbjednosti i nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu.

Vulin je zahvalio pripadnicima MUP-a za trud koji su uložili kako bi ovaj muzički festival prošao bez većih incidenata, pri čemu se posebno zahvalio policajcima koji se bave suzbijanjem trgovine narkotika.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,