Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Snimak iz Srbije uznemirio region: Trojica maloljetnika pretukli dječaka

Preuzmite sliku

Na društvenoj mreži Twitter objavljen je uznemirujući snimak vršnjačkog nasilja, koji je zabilježen u mjestu Kraljevo u Srbiji.

Na snimku, koji je snimljen 25. oktobra, može se vidjeti kako nakon rasprave jedan od trojice tinejdžera udara dječaka šakom u glavu, a on od siline udarca pada na pod.

“Dječak kog tuku trojica ‘junaka’ ima samo oca koji brine o njemu. Pretukli su ga iz čiste obijesti. U Kraljevu. Jer vježbaju za neke nove bitke…deset na jednoga? Škola? Drugi roditelji? Gdje ste? Ili su sve siledžije u Srbiji pod specijalnom zaštitom? Čije je dijete sljedeće…”, napisano je uz objavljeni snimak.Iako ovaj događaj nije prijavljen, po objavljivanju na društvenim mrežama, policija je pokrenula istragu i vrlo brzo identifikovala maloljetnike koji su danas uhapšeni.

“O događaju je obaviješteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu se intenzivno radi na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja”, stoji u saopćenju.

“Dječak kog tuku trojica ‘junaka’ ima samo oca koji brine o njemu. Pretukli su ga iz čiste obijesti. U Kraljevu. Jer vježbaju za neke nove bitke…deset na jednoga? Škola? Drugi roditelji? Gdje ste? Ili su sve siledžije u Srbiji pod specijalnom zaštitom? Čije je dijete sljedeće…”, napisano je uz objavljeni snimak.

Iako ovaj događaj nije prijavljen, po objavljivanju na društvenim mrežama, policija je pokrenula istragu i vrlo brzo identifikovala maloljetnike koji su danas uhapšeni.

“O događaju je obaviješteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu se intenzivno radi na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja”, stoji u saopćenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje