Četvrtak, 27. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Po izboru CNN-a: Advent u Zagrebu, među najljepšima je u svijetu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Posebno su izdvojili Fuliranje kao nešto što nikako ne treba propustiti, gdje posjetitelji mogu plesati na ulici te jesti i piti koliko god im srce želi. Spomenuli su i božićni tramvaj…

Advent u Zagrebu našao se na popisu najljepših božićnih destinacija mnogih svjetskih medija. Po izboru CNN-a, nalazi se ispred onoga u New Yorku, Estoniji i Švicarskoj. Spomenuli su kako smo dvije godine za redom proglašeni najboljom božićnom destinacijom Evrope.

Pišu kako su središte Adventa u Zagrebu ulice koje okružuju Trg bana Jelačića prepune atrakcija poput klizališta, pop-up barova, vanjskih muzičkih pozornica, štandova s hranom…

Američki The Epoch Times piše da se Zagreb cijeli daje Adventu i da se slavi u cijelom gradu. Oduševljeno su ustanovili da je ‘veselje gotovo opipljivo’ u cijelom gradu. Osim što hvale razne delicije i pića koja su u ponudi, pohvalili su i bajkovitu atmosferu koja vlada u cijelom Zagrebu. Pišu da na Advent u Zagrebu gosti dolaze iz cijele Hrvatske, ali i svijeta.

Forbes pak donosi gastro vodič kroz Advent u Zagrebu, za koji napominju da je odabran kao najbolji u Evropi. Oduševljeni su Zagrebom i time kako se lako snaći u njegovim ulicama, a kao veliki plus naveli su i to što mnogi Zagrepčani znaju engleski jezik. Pišu da će gost u Zagrebu doživjeti pravu ‘zimsku idilu’ i to bez imalo pretjerivanja.

Puni hvale su i u britanskom Daily Mailu, koji je Zagreb uvrstio među 15 najboljih božićnih sajmova. Pišu da Zagreb nudi pravi blagdanski ugođaj, a svima su preporučili da probaju pečene štrukle.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,