Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Objavljen identitet: Ovo je vozač Golfa koji je udario policajca i pobjegao

Preuzmite sliku

Splitska policija otkrila je identitet muškarca osumnjičenog da je Golfom udario i teško ozlijedio 20-godišnjeg policijskog službenika iz Stanice saobraćajne policije.

“U odnosu na događaj od 30. studenog 2022.godine u 00:50 sati u Splitu u ulici Domovinskog rata, u kojem je teško ozlijeđen 20-godišnji policijski službenik,  iz do sada utvrđenih činjenica osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je IVAN BOŽIĆ, rođen 1993. U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom. Molimo građane ukoliko uoče muškarca s fotografije da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Ukoliko raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se isti mogao nalaziti molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192”, objavila je policija, prenosi Index.hr.

  • Podsjetimo, vozača koji je sinoć u Ulici Domovinskog rata u Splitu automobilom udario mladog policijskog vježbenika (20) i teško ga ozlijedio očekuje kaznena prijava za pokušaj teškog ubojstva jer se radi o službenoj osobi koja je nastradala tijekom obavljanja službene dužnosti.

    Vezano | Vozač u Splitu autom udario policajca koji se bori za život, i pobjegao 

    Policajac je u bolnici i liječnici se bore za njegov život.

    Kako doznaje Dalmatinski portal, policajac i njegov mentor sinoć su bili u redovnoj kontroli prometa u Ulici Domovinskog rata. Bili su kod zaustavljenog BMW-a kada je policajac primijetio kako niz ulicu netko krivudavo vozi automobil. Zamahao je svjetlećom palicom sa znakom “STOP policija” kako bi dao znak vozaču da zaustavi vozilo, no ovaj je nastavio s vožnjom. Udario je mladog policajaca prednjim dijelom Golfa i odbacio ga 12 metara na autobusno stajalište i parkirani policijski kombi. Vozač Golfa napustio je mjesto nesreće bez osvrtanja. Samo je produžio i pobjegao. Mladom policajcu polomio je šest rebara i nanio brojne druge ozljede, dodaje Dalmatinski portal.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje