Četvrtak, 28. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Egzekuciju u Beogradu snimile nadozorne kamere: Ubica se nasmijao žrtvi (VIDEO)

Preuzmite sliku

Na Youtubu je vrlo brzo osvanuo i video s nadzornih kamera, upozoravamo da se radi o uznemirujućem sadržaju…

Sigurnosne kamere sa zgrade u Ulici Rajka od Rasine u Beogradu snimile su likvidaciju Nebojše Markovića (37). Iako se danas pojavila sumnja da je Marković “greškom” upucan, sada je otkriveno da je on zet pripadnika zloglasnih Pink Pantera, Aleksandra Š koji živi u istoj zgradi i ima debeo dosije i u Srbiji, ali i u inostranstvu.

Na fotografiji koju “Blic” ekskluzivno objavljuje, vidi se kako ubica prilazi Markoviću nasred ulice sa pištoljem u rukama i počinje da puca.

Ubica je došao u bijeloj jakni, u rukama je ima torbu i lice nije krio.

Na fotografiji čak izgleda kao da se osmjehnuo Markoviću prije nego što ga je hladnokrvno izrešetao nasred ulice i ubio.

Marković je upucan više puta u glavu i grudi. Na Youtubu je vrlo brzo osvanuo i video s nadzornih kamera.

  • Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni je živio u kući koja se nalazi odmah pored kuće u kojoj stanuje i bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović, na čiji automobil je prošle godine, greškom, bačena bomba dok je bio parkiran u dvorištu. Bomba je, kako se tad sumnjalo, bila namijenjena Aleksandru Š. zetu ubijenog Markovića.

  • Aleksandar Š. je prema nezvaničnim saznanjima, prije dvije godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vrijedan više stotina hiljada eura.

    Juvelirnica je poharana od strane dvojice lopova: prvi je ušetao u objekat i predstavio se kao kupac. Prodavačicu je engleskom jeziku zamolio da mu pokaže dragulje, a kada je ona otišla do prostorije sa sefom, kraljivac je je sustigao, oborio na pod i vezao joj ruke. Drugi je potom ušao u zlataru i sa saučesnikom iznio sve iz sefa u nekoliko torbi. Radnju su napustili mirno, kroz glavni ulaz.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje