Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

‘Barbi doktorica’ zaboravljena od svih: Olgicu u zatvoru posjećuju samo tri osobe

Preuzmite sliku

Barbi doktoricu, Olgicu Markanović (31), kojoj je krajem prošlog mjeseca produžen pritvor za još 30 dana, zbog sumnje da je izvodila medicinske tretmane u salonu u Beogradu, bez odgovarajuće licence, u pritvoru u Centralnom zatvoru posjećuju samo tri osobe.

‘Lažna doktorica’ se prilagodila uslovima u sobi.

“Olgica nema posebne prohtjeve, prilogodila se uslovima u pritvoru. Normalno se ponaša, nema posebne prohtjeve i za sada se nije žalila ni na šta. U posjetu joj dolaze samo majka, sestra i advokat Borivoje Borović. Familija joj donosi pakete. Ona očekuje da će joj pritvor biti ukinut 5. oktobra za kada je zakazano novo ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu”, rekao je za Blic.rs izvor blizak ovom slučaju.

 • Njoj je, podsjetimo, produžen pritvor da ne bi ponovila djelo i zbog opasnosti od bjekstva.

  Markanović je uhapšena početkom februara ove godine zbog sumnje da je neovlašteno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se javile policiji.

   

  Ona je uhapšena u pokušaju bijega u Hrvatsku, a afera se iz Srbije prenijela u BiH, jer je Olgica radila u Banja Luci i Sarajevu.

  Jedna od njenih žrtava bila je i lijepa Sarajka Naida Gadžo, poznata po učešću u rijalitiju Parovi. Gadžo je na svom Instagram profilu dijelila fotografije s izjavama žena koje su na licu imale opekotine i kraste.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje