Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U hit-seriji osvojio je srca gledalaca: Kasnije se povukao iz Hollywooda, okrenuo vjeri i potpuno promijenio izgled

Preuzmite sliku

– Protekle tri godine uključen sam u nekoliko vjerskih organizacija – otkrio je jednom prilikom glumac Angus T. Jones te priznao da je i dalje zainteresovan za glumu.

Glumac Angus T. Jones (27) proslavio se ulogom Jakea u popularnoj humorističnoj seriji ”Dva i pol muškarca”, u kojoj je glumio punih deset godina, od 2003. godine do 2013, a o njegovu životu nakon što se povukao iz serije malo se zna. Glumac se okrenuo vjeri i ponovno je otkrio kršćanstvo. “Protekle tri godine uključen sam u nekoliko vjerskih organizacija”, otkrio je jednom prilikom te priznao da je i dalje zainteresovan za glumu. Zbog toga i je prava rijetkost vidjeti glumca danas, a to je za rukom pošlo fotografima koji su ga uhvatili u Los Angelesu, prenosi Večernji list.

  • Od slatkog dječačića kakav je bio, danas je teško prepoznatljiv, a njegovi fanovi šokirani su svaki put kada izađu nove fotografije. Glumac nosi dugu bradu, dioptrijske naočale, a imao je i kapu.

  • Inače, Jones je glumio od malih nogu, a prvu je ulogu dobio sa samo pet godina. Radilo se o filmu ”Simpatico”. Glumio je i u još nekoliko manjih filmskih uloga, a onda je utjelovio Jakea, po čemu ga svi prepoznaju. Dodajmo i da je seriju ”Dva i pol muškarca” u jednom intervjuu popljuvao. “Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči”, objasnio je tada.

  • Podsjetimo, u seriji ‘Dva i pol muškarca’ Jones je prvo glumio s Charliejem Sheenom, koji je glumio njegovog strica Charlieja Harpera i s Jonom Cryerom, koji je glumio njegovog oca Alana. U devetoj sezoni jednu glavnu ulogu od Sheena je preuzeo Ashton Kutcher. Serija ima ukupno dvanaest sezona, a 2011. je proglašena ”najvećom hit-komedijom u posljednjoj deceniji”.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje