Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

The Rock želi ulogu Jamesa Bonda: Želim nastaviti porodičnu tradiciju

Preuzmite sliku

Nakon što je najpoznatijeg špijuna na svijetu, Jamesa Bonda, 15 godina glumio Daniel Craig, potraga za njegovim nasljednikom i dalje traje.

Dwayne Johnson smatra da bi upravo on trebao postati tajni agent, i to zato da nastavi porodičnu tradiciju i povezanost s franšizom.

“Želio bih slijediti Craiga i biti sljedeći Bond”, rekao je The Rock u intervjuu za Esquire. Johnson je također dodao da se njegov djed, Peter Maiva, pojavio u You Only Live Twice, petom filmu o Jamesu Bondu.

“Moj djed je bio Bondov negativac. Jako, jako cool”, rekao je. Ali zvijezda Jungle Cruisea inzistira na tome da ne želi glumiti Bondovog zlikovca.

“Ne želim biti negativac. Moram biti Bond”, rekao je Johnson.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli therock (@therock)

Nakon što je Craig napustio franšizu, počela su brojna nagađanja o tome ko će ga zamijeniti. Britanske zvijezde poput Henryja Cavilla, Toma Hoppera i Toma Hardyja su sve označene kao potencijalni novi agent 007, a filmska producentica Barbara Broccoli potvrdila je da će Bond ostati muškarac.

“Može biti bilo koje rase, ali bit će muškarac. Vjerujem da bismo trebali stvoriti nove uloge za žene, za jake žene. Nisam zainteresirana baš za to da žena igra neku mušku ulogu. Žene su puno zanimljivije od toga”, rekla je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,