Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sukob Conora McGregora sa poznatim reperom na MTV-jevoj ceremoniji

Preuzmite sliku

U organizaciji MTV-a sinoć je održana ceremonija dodjele muzičkih nagrada nagrada, koja se održala u New Yorku, a na njoj su se pojavila brojna poznata lica iz raznoraznih sfera društvenog života.

Među zvanicima se tako našao i UFC-ov borac Conor McGregor.

Irac je poznat po brojnim ekscesima tokom svoje karijere, a puno drukčije nije bilo ni ovoga puta.

Naime, pojavile su se brojne snimke i fotografije koje prikazuju sukob Conora McGregora i globalno poznatog repera Machine Gun Kellyja (Colson Baker op.a). Osiguranje je moralo razdvajati dvojicu aktera te su oni ujedno i najzaslužniji što cjelokupna situacija nije totalno eskalirala.

Prema zvještaju američkog TMZ-a, do sukoba je navodno došlo nakon što je McGregor zatražio Kellyja da se zajedno fotografišu. Reper je odbio njegov zahtjev i došlo je do eskalacije. Kelly je navodno odgurnuo Conora koji se oporavlja od teškog prijeloma noge koji je zadobio u julskom meču protiv Dustina Poiriera.

McGregor je posrnuo nakon što je odgurnut te je prosuo piće po sebi. Ubrzo nakon toga, “Notorious” je bacio svoje piće prema Kellyju, a tu je osiguranje moralo pojačati svoju intervenciju te dodatno udaljiti Kellyja i McGregora.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje