Ponedjeljak, 6. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Srpski youtuber kao lažni McDonald's uposlenik: “Ja sam vaš radnik samo me se ne sjećate”

Preuzmite sliku

Danilo Badnjar poznatiji kao Choda je srpski gamer, youtuber i influencer koji je popularnost među mlađom internet zajednicom stekao snimajući videoigrice, komentarišući popularne pjesme i anketirajući slučajne prolaznike o raznim temama. Živi u Beogradu i ujedno najbolji prijatelji poznatijeg youtubera Bake Praseta (Bogdana Ilića).

Badnjar je proteklih 15-tak dana boravio u Kataru gdje je svoje pratioce redovno informisao o cijenama, uslovima boravka, obilazio je stadione a posjetio je čak i hotel u kojem su boravili reprezentativaci Srbije te se sa nekima od njih i upoznao, te fotografisao.

Po povratku u Beograd “Choda” je nastavio sa snimanjem, ovaj put kao lažni uposlenik McDonaldsa.

Youtuber je išao toliko daleko da je priprema za ovaj video podrazumijevala i kupovinu uniforme kako bi njegova uloga bila još vjerodostojnija.

Nakon što je obukao lažnu uniformu, samo se pojavio na “radnom mjestu” u ulozi uposlenika koji je ubjeđivao radnike i šefove da je on dio kolektiva, ali ga se ne sjećaju.

Usluživao je, kominicirao sa mušterijama, u jednom momentu stao je i za fritezu, a u konačnici se sukobio i sa jednim od šefova, kome je rekao da se zove “Pop Ušimi” i da dolazi iz Japana.

U nastavku pogledajte kako je izgledala avantura u najvećem svjetskom lancu brze prehrane: 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,