Ponedjeljak, 27. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Srpski mediji tvrde: Nikolina Pišek navodno prodaje sve nekretnine i seli u inostranstvo

Preuzmite sliku

Nikolina Pišek suočila se s iznenadnom smrću supruga Vidoja Ristovića s kojim ima osmogodišnju kćer Unu Sofiju, a zdravstveno stanje voditeljice se iz dana u dan pogoršava.

Zbog nemogućnosti oporavka, ali i želje da pobjegne od pritiska porodice i javnosti, prekinula je radove na porodičnoj vili u Zagrebu i odlučila se preseliti u Evropu – saznaje Alo!

  • – Nikolini je iz dana u dan sve gore, psihičko stanje joj se naglo pogoršalo, a počela je i gubiti kilograme. I ono malo hrane što je pojela, povratila je. Zbog svega što joj se dogodilo odlučila je učiniti nešto za sebe i svoje kćeri. Sa svojom mezimicom Hanom Leonardom, koja joj je iz prvog braka i koja je godinama u Škotskoj s ocem, a potom i s malom Unom Sofijom, razgovarala je o preseljenju u Evropu, a čim je dobila podršku svojih kćerki počela je planirati odlazak iz zemlje, kazao je izvor te dodao da će nekretnine koje ima u Hrvatskoj prodati ako se ukaže prilika za kupnju obiteljske kuće u Evropi.

    – Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira prodati čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvijek je željela nekretnine u europskom gradu, a Vidojeva smrt ubrzala je taj proces.

  • Planira graditi novi, sretniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji joj vraćaju bolna sjećanja – rekao je izvor koji je kasnije otkrio da Nikolina razmišlja o tri evropske zemlje.

    – Prva želja joj je bila živjeti u Italiji koju obožava, nakon čega je, po savjetu prijatelja i porodice, uzela u obzir Španjolsku i Francusku. To su zemlje s vrlo dobrim obrazovnim institucijama koje nude lijepu budućnost njezinoj kćeri – zaključuje izvor za Alo!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje