Nedjelja, 19. Maj 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Smjestio ga u dječiju stolicu: Neprepoznatljivi bivši zavodnik hranio psa u restoranu

Nekada je bio seks simbol za kojim su uzdisale žene širom svijeta, no holivudski glumac Mickey Rourke danas je daleko od tog statusa.

66-godišnji glumac ovih je dana viđen na ulicama Los Angelesa, u društvu svog psa imena Number One, s kojim je sjeo na ručak u jedan od tamošnjih restorana.

Mickey je svog ljubimca hranio kašikom, poput malenog djeteta, dok je iza njega stajao natpis “nije dopušten ulazak životinja u objekt”, no on očigledno na njega nije previše obazirao.

 • Mickey je poznat kao veliki ljubitelj pasa, a 2015. godine tetovirao je ime ljubimca.

  Te iste godine, glumac se namjeravao ubiti, no spasio ga je upravo pas Beau Jack.

  “Prolazio sam kroz vrlo teško razdoblje. Nanosio sam sebi bol i jednog sam dana samo sjedio u ormaru. Nisam više mogao i uzeo sam pištolj u ruke. No u glavi sam razmišljao što će biti s mojim psom Beauom Jackom koji me gledao svojim malenim očima i kao da me pitao ko će na njega paziti. I tada sam odlučio baciti pištolj i živjeti”, izjavio je Mickey za Page Six, prenosi “Dnevnik.hr”.

  Njegova fascinacija psima započela je nakon što mu je prvog poklonila bivša supruga Carré Otis. Često izjavljuje kako su psi zaslužni što i dalje radi.

  Podsjećamo, Mickey se proteklih nekoliko godina podvrgnuo brojnim estetskim zahvatima koji su ga u potpunosti transformirali i lice mu u potpunosti izgleda izboličeno. U intervjuima je često isticao koliko se boji i grozi starenja, a dostojanstveno starenje kod njega očito nije dolazilo u obzir. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje