Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sjećate li se Xene i Gabriell iz popularne serije? Ponovo su zajedno na novom projektu i ovako danas izgledaju…

Preuzmite sliku

Lucy Lawless (53) i Renee O'Connor (50) glumile su glavne junakinje serije koja je bila popularna 90-ih i sada su opet zajedno pred kamerama u novom projektu.

Glumica Lucy Lawless (53) i Renee O'Connor (50) sjećamo se iz nekada jako popularne serije “Xena – princeza ratnica” i dvije glumice opet su se nakon decenija našle zajedno zbog novog projekta na kojem će raditi. Riječ je o drugoj sezoni serije “My life is Murder” i snimanje se odvija na Novom Zelandu odakle je Lucy i ovo je prvi susret pred kamerama Lucy i Renee od 2001. godine kada su snimile povratničke nastavke “Xene”, serije u kojoj je Lucy igrala naslovnu ulogu a Renee je glumila Gabrielle, prenosi Večernji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renee O'Connor (@realreneeoconnor)

U novoj seriji će Lawless igrati penzionisanu detektivku Alex Crowe koja se vraća na posao kako bi istražila slučaj u kojem je lik žene koju tumači Renne pronađena mrtva. Za Entertainment Weekly dvije glumice su pričale o ponovnom susretu i rekle su se brzo snašle na setu i nije im bio nikakav problem opet stati pred kamere. Lucy i Renee ostale su bliske prijateljice i nakon snimanja serije koja se prikazivala od 1995. do 2001. godine i koja je zahvaljujući njihovim likovima postala kultna serija.

  • – Mi smo zbilja povezane i Lucy mi je poput sestre. Iznimno je talentovana glumica i uvijek se trudi dati sve od sebe, a naša povezanost s godinama je samo bila još snažnija – izjavila je Renee 2017. godine u intervju za Fox News. Lucy je slavu stekla zahvaljujući ulozi Xene, a ta serija donijela joj je sreću i na privatnom planu. Naime, zahvaljujući Xeni upoznala je tvorca serije Roberta Taperta s kojim je još uvijek u braku. (Tuzlanski.ba)

  • Renee and Lucy Lawless – My Life Is Murder _ Season 2, Gallery – Photo Credit: Matt Klitscher/AcornTV

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje