Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Preokret: Angelina Jolie povukla papire za razvod braka od Brad Pitta

Preuzmite sliku

Angelina Jolie (43) i Brad Pitt (55) prekinuli su ljubavnu vezu prije dvije i pol godine. Glumica je tada predala papire za razvod te su se ona i Brad sporili na sudu oko skrbništva nad djecom. Prema pisanju stranih medija, Jolie se sada predomislila te se želi pomiriti sa suprugom.

– Angelina je jasno dala do znanja Bradu da ga želi nazad – rekao je izvor za Daily Mail.

  • – Ona želi da ponovno budu obitelj i nikako ne može nastaviti dalje bez njega. Zbog toga je i otežavala i odugovlačila s zaključenjem razvoda – dodao je izvor.

    – Ovo je sve moglo biti gotovo davno. Bradu je dosta i želi se nagoditi, ali ona ga ne želi ‘pustiti’ – zaključio je izvor blizak paru.

  • Angie i Brad imaju zajedno šestero djeco: Maddoxa (17)Paxa (15)Zaharu (14)Shiloha (12) i blizance Knoxa i Vivienne (10). Zaljubili su se na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ i bili zajedno osam godina prije nego su se oženili 2014., a predali papire za razvod dvije godine kasnije.

  • Pitt je prije toga bio u braku s Jennifer Aniston od 2000. do 2005., a Jolie je bila dva puta u braku, s Johnny Lee Millerom (1996.-1999) i s Billy Bob Thorntonom(2000.-2003.). Nakon prekida, Angelinu i Brada romantično su povezivali s brojnim zvijezdama, ali oni tvrde da su i dalje ‘single’. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,