Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poznata TV voditeljica i influenserica krasi TV prenose utakmica Premijer lige BiH

Preuzmite sliku

Premijer liga BiH se igra bez prisustva navijača, a kako bi se TV prenosi uljepšali iz Arene Sport su odlučili angažiovati voditeljicu koja će ukrasiti kompletan program.

Ukoliko se neko pitao ko je lijepa voditeljica koju možemo vidjeti na utakmicama, riječ je o poznatoj TV voditeljici i influenserici Zerini Patković.

Kako za sebe voli kazati, pravi je zaljubljenik u putovanja, a bavi se i modom te ima vlastiti modni blog. Obzirom da je Zerina studentske dane provela u Tuzli gdje je jedno vrijeme i radila u jednoj od svojih objava navela je:

“Tuzla. Grad koji neizmjerno volim. Grad u kojem sam živjela 6 godina. Grad za koji me veže tako mnogo uspomena. Kad dođe trenutak da idem u Tuzlu srce mi počne lupati od sreće. Lupa tako jako da imam osjećaj da preskače. Rođena sam Zeničanka, svi moji su tamo ali ipak češće odem u Tuzlu nego u Zenicu. Kad imam slobodne dane, uvijek ću ih radije iskoristiti šetajući tuzlanskim korzoom i mojim bivšim naseljem gdje sam živjela kao podstanarka nego da odem u rodni grad. Neke ljubavi su jednostavno neobjašnjive. Tako i moja prema Tuzli. Grade mili, zavoljela sam te od prvog dana i sve dok sam živa, uvijek ću ti se vraćati”, istakla je Zerina koja će zasigurno privući dodatni broj navijača pred televizijske ekrane i nema dileme da je njen angažman bio pravi potez. (Tuzlanski.ba | Foto: SportSport.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zerina Patkovic (@zerinapatkovic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zerina Patkovic (@zerinapatkovic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zerina Patkovic (@zerinapatkovic)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,