Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poznata glumica otkrila da cijeli život mrzi kada ljudi izgovaraju njeno ime “pravilno”

Preuzmite sliku

“Jedina koja me tako zove je moja mama.

Nećemo previše dramatizirati, ali mrzimo trenutke u kojima nam neko suptilno da do znanja da je sve ono u što smo vjerovali cijeli svoj život zapravo pogrešno, ali u ovom je slučaju Anne ta koja je, zahvaljujući jednoj glupoj greški iz djetinjstva, doživotno osuđena svoje ime slušati u onom obliku zbog kojeg joj se ledi krv u žilama, prenosi cosmopolitan.hr.

Naime, u nedavnom intervjuu s Jimmy Fallonom, Anne ga je prvi prvim pozdravima zamolila da na trenutak popričaju o njenom imenu.

“Kad sam imala samo 14 godina, snimala sam jednu reklamu za vrijeme koje su me pitali kako želim da se moje ime izgovara. Bez previše razmišljanja rekla sam: ‘Anne… to je moje ime’, potpuno nesvjesna činjenice da će me tokom cijele karijere upravo tim imenom zvati svi na ovome svijetu.”

Hathaway nastavlja: “Jedina osoba koja me zove ‘Anne’ je moja mama i to isključivo onda kada je jako ljuta na mene. Sada, svaki put kad čujem da me neko u javnosti tako zove, imam osjećaj da će početi vikati na mene.”

Slavna je glumica ubrzo objasnila da ju svi prijatelji i poznanici zovu Ann(i)e i da se oduvijek osjećala kao Ann(i)e, a ne kao Anne.

“Iskreno, zovite me Ann(i)e, zovite me Ms.H., zovite me Hath, zovite me bilo kako, samo ne Anne!” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,