Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Optužila igrača Dinama: ‘Tukao me i gušio, zvala sam policiju’

Preuzmite sliku

Policija nam je potvrdila kako je bila na intervenciji na adresi na kojoj živi nogometaš Dinama Iyayi Believe Atiemwen, ali još nisu objavili detalje. Zvali smo i Dinamo, ali nisu htjeli komentarisati ovaj slučaj

Osječanka Iva Bošnjak (20) na društvenim je mrežama objavila kako ju je igrač Dinama Iyayi Believe Atiemwen (23) fizički napao u četvrtak u večernjim satima.

– Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljive povrede na svom tijelu – napisala je Iva Bošnjak u objavi na svom Instagram profilu.

  • Kontaktirali smo je nakon objave i potvrdila je sve što je napisala.

    – Prvo smo se posvađali preko poruka, a onda me ignorisao dok sam ga ja čekala u stanu. Zatim se predvečer vratio u stan s jednim prijateljem, a ja sam ostala u sobi. Kad je prijatelj otišao, počeli smo se svađati, a on me prvo odgurnuo, a zatim i udario u glavu. Počeo me gušiti, a ja sam vrištala i vikala da prestane. Uspjela sam se obraniti, sakriti u WC i pozvati policiju koja je došla i napravila uviđaj – kazala nam je Iva.

    Iz GNK Dinama su poručili kako na cijelu priču nemaju komentara.

    Neslužbeno doznajemo kako je svađa nastala u stanu gdje živi Atiemwen. Iz policije su nam potvrdili kako su imali intervenciju na adresi na kojoj živi Atiemwen, prikupljaju podatke i uskoro će objaviti više detalja. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje