Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Objavljen dokumentarac o Meghan i Harryju, zbog velikog interesa pao Netflix

Preuzmite sliku

Na Netflixu su izašle prve tri epizode dugo očekivane serije u kojoj su princ Harry i Meghan Markle odlučili iznijeti “svoju istinu” o tome što se sve događalo od trenutka kada se saznalo da je slavni par u vezi.

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa početkom 2020. godine odstupili od kraljevskih dužnosti te napustili Veliku Britaniju jer su željeli privatnost, sada su u dokumentarcu podijelili brojne neviđene snimke, fotografije kao i intimne detalje njihove veze.

“Moja je dužnost čuvati moju porodicu”, kaže Harry na u prvoj epizodi, dodajući kako je “zabrinut za sigurnost svoje obitelji”, opisujući novi nivo mržnje koju javnost upućuje Meghan i njihovom sinu Archieju.

Zatim je prikazana snimka Meghan u kojoj govori kako samo želi “isplivati na drugi kraj svega ovog” i dodaje: “Ne znam više šta da kažem”. Potom počne emotivno plakati.

Prema Sussexima, kraljevski dvor i britanski narod trudio se svim silama otežati posao glumici jer nisu htjeli prihvatiti da bi tamnoputa djevojka mogla postati princeza.

Koliki je interes javnosti za novu dokumentarnu seriju govori i činjenica da su mnogi prijavili rano jutros da se srušila streaming platforma Netflix, na kojoj se prva epizoda počela prikazivati u osam ujutro po londonskom vremenu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,