Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Madalinu danas smatraju najpoželjnijom ženom na svjetskoj javnoj sceni

Preuzmite sliku

Madalina Ghenea (33) ili kako su je mediji prozvali rumunska Sophia Loren, koja je još prije dvije godine zasjenila sve na festivalu u Veneciji, a danas je nazivaju najljepšom ženom na svijetu, odmara ovih dana sa svojim novim partnerom u Portofinu.

Ghenea je model i glumica, a u medijima širom svijeta se pojavila zbog ljubavnih veza u kojima je bila u posljednjih nekoliko godina, kao i zbog svog izgleda, prenosi cdm.

Ona se zabavljala sa Gerardom Butlerom, Leonardom DiCapriom, Vitom Schnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima kćerku Šarlotu.

  • Zbog svog egzotičnog izgleda, pojavila se u brojnim kampanjama, serijama, televizijskim emisijama, ali i muzičkim spotovima.

    Madalina je počela da se bavi manekenstvom kada je imala samo 15 godina. Prve revije uradila je u Milanu, gdje i sada živi.

    Pojavila se i u spotu Erosa Ramazzottija za pjesmu “Il tempo tra di noi”, a 2010. učestvovala u italijanskom “Plesu sa zvijezdama”.

    Piste je zamijenila filmskim kamerama i igrala prvo u italijanskom filmu “I Soliti idioti”, nakon čega je dobila ulogu u filmu “Don Hamingway”. Igrala je pored slavnog Michaela Cainea u filmu “Youth” (igrala je Mis svijeta), a onda i “Zulenderu 2”.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje