Nedjelja, 7. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kćerka legendarnog Dvornika: Ja sam glupa narkomanka, od gluposti zarađujem za život (FOTO)

Preuzmite sliku

Jedni joj se dive, drugi joj podbadaju neugodnim komentarima, no nju to ništa ne zabrinjava jer je svjesna da je uvijek samo “svoja”.

Ella Dvornik, kćerka Dine Dvornika, na Instagramu je objavila nekoliko fotki u pomalo neobičnom izdanju za koji kaže da se radi o “alien looku”. Razlog tome jest Ellina zalizana kosa s ekstravagantnom kombinacijom šminke, a kako bi sve upotpunila, nabacila je i posebne leće, piše Index.hr.

Neki od komentara fanova na Facebooku su “Pretjeruješ, nisi prirodna više”, ” Moj ti je savjet da s dečkom uvijek preko dana jer noću kada sve to skineš jadan će se usrati od tvoje “ljepote”, “Katastrofa”, no uglavnom prevladavaju pozitivni komentari poput: “Čitam ove negativne komentare i ne vjerujem, pa Ella je prelijepa cura sa šminkom ili bez, uostalom ko smo mi da joj govorimo kako će se šminkati ili oblačiti, njezin život i njena stvar. Ella samo naprijed i ne obaziri se na negativne komentare”.

Ella je na negativne komentare Facebooku ostavila sarkastičan status: ” Ne kužim sto se svi bune na moj izgled i mišljenja, pa ja sam glupa narkomanka… zarađujem od gluposti za život… kog boli briga za moje mišljenje”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: