Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Katy Perry i Orlando Bloom su dobili djevojčicu, nazvali je Daisy

Preuzmite sliku

Američka pjevačica Katy Perry (35) i njezin partner, glumac Orlando Bloom (43) dobili su svoje prvo dijete. U porodicu im je stigla djevojčica, koju su nazvali Daisy Dove Bloom.

Vijest je prvu saznala organizacija UN-a UNICEF, u kojoj Katy i Orlando služe kao ambasadori dobre volje.

– Lebdimo od ljubavi i čuda nakon dolaska naše zdrave djevojčice – piše u izjavi para uz crno-bijelu fotografiju Daisyne ruke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Orlando Bloom (@orlandobloom)

Katy je imala miran porođaj, a par ne krije koliko su sretni jer je sve proteklo u najboljem redu.

– Zajednice širom svijeta još uvijek nemaju pristup punoj medicinskoj njezi i zato svakih jedanaest sekundi jedna majka ili novorođenče na svijetu umire tokom porođaja, iz razloga koji bi se mogli spriječiti. Zbog koronakrize, životi novorođenčadi su u još većoj opasnosti zbog otežanog pristupa čistoj vodi, sapunu, cjepivima i lijekovima koji sprječavaju bolesti. Nama, kao roditeljima tek rođene bebe, to slama srce i suosjećamo sa svim roditeljima koje muče takvi problemi – napisao je par na stranici UNICEF-a.

  • Katy je ovo prvo dijete, dok Orlando ima sina Flynna (9) iz braka s modelom Mirandom Kerr (37). Pjevačica i glumac namjeravali su se vjenčati u Japanu, ali su ceremoniju odgodili zbog pandemije korona virusa. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje