Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Karleuša zaratila s Arkanovom kćerkom: Tata ti je nišanio po starima i mladima

Preuzmite sliku

Nakon što je Anastasija Ražnatović, kći turbofolk pjevačice Svetlane Ražnatović i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, poslala poruku srpskim političarima navodeći da je s “četiri godine imala četiri puške uperene u glavu”, na nju se žestoko obrušila Jelena Karleuša.

  • “Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju kćer baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali četiri puške uperene u glavu kad je imala četiri godine. Policija ne nišani djecu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado. I povlačio oroz. Zbog tate Arkana su mnoga djeca siročad i to je svima jasno. Kao kći policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina, stajem u obranu policije”, napisala je između ostalog Karleuša u opširnoj objavi na Insta storyju.

  • Anastasija joj nije ostala dužna te joj je poručila da “ne moralizira i ne glumata” te je podbola u vezi “performansa koji je snimila svom ljubavniku”, pozivajući je da ga objavi na YouTubeu, pa će možda biti ispred nje na trendingu.

  • “Vidim da mi se kći ratnog zločinca obraća opet”, započela je Karleuša svoj odgovor u kojem je Anastasiji poručila da njena (Karleušina) “pička bolje pjeva od tebe, ljepša je od tebe i ima više talenta i karizme”.

    “Bolje se pozabavi umrlom karijerom svoje majke koja ni ne zna što je trending pa mora zarađivati pjevajući po romskim svadbama i po grčkim kafićima”, napisala je također.

    Anastasija je raspravu okončala zaključujući da joj je ispod časti raspravljati se s njom.

  • “Mislim da je svako dalje udubljivanje u raspravu s osobama koje pišu referate o svom spolnom organu zaista van svake pameti”, napisala je između ostalog, piše Index.hr.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje