Ponedjeljak, 6. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Iznenada preminula popularna 21-godišnja Tiktokerica

Preuzmite sliku

Tiktok zvijezda Megha Thakur preminula je “iznenada i neočekivano” samo nekoliko dana nakon što je objavila video iz šetnje New Yorkom uz misterioznu poruku.

Thakur je imala samo 21 godinu kada je preminula 24. novembra, potvrđuju njezini roditelji na Instagramu. Uzrok njezine smrti nije otkriven. Šest dana ranije, 18. novembra, influencerica je objavila video sebe kako šeće ulicom New Yorka uz poruku: “Ti upravljaš svojom sudbinom. Zapamti to.”

– Teška srca objavljujemo da je svjetlo našega života, naša ljubazna, brižna i lijepa kći Megha Thakur iznenada i neočekivano preminula 24. novembra 2022. u ranim jutarnjim satima. Megha je bila samouvjerena i neovisna mlada žena. Jako će nam nedostajati. Voljela je svoje obožavatelje i htjela bih da znate za njezinu smrt. U ovom trenutku tražimo vaš blagoslov za Meghu. Vaše misli i molitve bit će s njom na njezinu daljnjem putu, stoji u objavi.

Thakur je krenula objavljivati na svom TikTok profilu 2019., fokusirajući se na pozitivan stav prema vlastitom tijelu i na samopouzdanje. Studirala je informatiku na Univerziteta Western, a prethodno je bila manekenka za reviju CAISA, najveću humanitarnu modnu reviju studenata u Kanadi, gdje je influencerica rođena.

Posljednji video na TikToku objavila je samo nekoliko dana prije smrti, ali nije jasno kada je snimljen s obzirom na to da su Thakur i pješaci bili odjeveni za toplije vrijeme.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,