Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Izjavio da nikada nije vidio dvije lijepe prijateljice jer je jedna uvijek ružna, pa postao nevjerovatno popularan

Preuzmite sliku

Kada se rečenica “Nikad nisam vidio dvije lijepe najbolje prijateljice, jedna uvijek mora biti ružna” počela širiti društvenim mrežama u oktobru, mnogi su bili uvrijeđeni. Unatoč tome, ton su u snimanju TikTok videa koristili mnogi te je brzo postao jako popularan, prenosi index.hr.

Iza njega stoji 24-godišnji Jordan Scott iz Myrtle Beacha u Južnoj Kaliforniji. Osim što je student, Jordan je i maneken.

Kako je ispričao BuzzFeedu, napravio je profil na TikToku jer je želio biti poznat kad završi fakultet i preseli se u Los Angeles.

@jayrscottyyRelationship Tip: She deserves to be with a man who won’t make her look stupid for being loyal 🙏 #fyp♬ original sound – Jordan Scott 🦋

“Nisam htio otići tamo a da niko ne zna ko sam. Jasno mi je da ću ostajati bez poslova jer će zaposliti one s više pratitelja”, rekao je.

Počeo je objavljivati ovog ljeta, a sad već ima dva miliona pratilaca.  Video s dvije lijepe prijateljice pregledan je 43 miliona puta.

@jayrscottyywhy y’all never choose another equal to be y’all best friend?? I hate when the ugly one call the pretty 1 “twin” if ur best friend bad as u tag her rn♬ original sound – Jordan Scott 🦋

O čuvenoj rečenici danas kaže: “Mislim, jeste li ikad vidjeli dvije lijepe najbolje prijateljice? Bez obzira na odgovor, sve su žene kraljice.”

Kako kaže, objave na TikTok inspirisane su bivšim vezama u kojima je puno naučio. Kad je riječ o kritikama, ističe da svi imaju pravo na svoje mišljenje.

@jayrscottyyLet’s Chat‼️ If this pertains to you please block me today 🤖😭😭😭😭😭😭 ##fyp♬ original sound – Jordan Scott 🦋

“Nisam savršen, no to me ne sprječava u stvaranju sadržaja za TikTok. Imamo samo jedan život, zašto se brinuti o tome šta drugi imaju za reći”, kaže. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,