Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Isak Šabanović izvedbom pjesme ‘Stipu gatibo’ raspametio Balkan

Preuzmite sliku

Isak Šabanović (25) iz Bijelog Polja oduševio je žiri “Zvezda Granda” izvođenjem pjesama “Stipu gatibo” i “Oprosti mi što te volim”.

Nakon nastupa, uslijedila je lavina komentara na društvenim mrežama, u kojima ljudi navode kako jedan poput njega treba da bude na muzičkoj sceni, da se rokenrol konačno vraća, te da je ovaj dečko – čudo.

I zaista jeste, što dokazuju i reakcije onih koji su ljubitelji i nekih drugih žanrova.

“Čuo sam se sa Đorđem Davidom, sa mojim mentorom Milijem se svako malo čujem, što mi je i posao. Još nisam svjestan, puna mi je glava emocija, utisaka… Znaš, gledam svoj nastup i kao da gledam nekog drugog. Nemam pojma ni šta se desilo preko noći. To, kad kažu da je ovo trebalo prije da se desi, ja mislim da nije – kazao je Isak za srbijanski “Telegraf”.

Žiri nije imao riječi hvale samo za njegovu interpretaciju, već i emociju i scenski nastup, a Šabanović je pokazao kako se na bini ponaša rok zvijezda. Pala je i nesvakidašnja ponuda jedne od članica žirija Marije Šerifović da snime duet, a video ovog anstupa već broji milionske preglede.

Mladi crnogorski pop rok pjevač Isak objavio je svoj četvrti singl krajem februara 2020. godine.

Riječ je o pjesmi pod nazivom “Šta je od nas ostalo” u kojoj Isak pjeva o nesretnoj ljubavi i tragovima koje ona ostavlja na sve koji su je doživjeli.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje