Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Glumac Adam Sandler razveselio bolesnog mladića

Preuzmite sliku

Američki glumac Adam Sandler razveselio je i ostvario san devetnaestogodišnjeg mladića s Floride koji se liječi od Non-Hodginova limfoma, pozvavši ga da mu se pridruži na snimanju filma “The Do Over”.

Gaige Robbins veliki je fan Adama Sandlera. Otkad mu je 2014. dijagnostikovana teška bolest mladić je imao tri kemoterapije i više od 30 zračenja, a velika mu je želja bila upoznati zvijezdu “Happy Gilmorea” i “zahvaliti mu što snima dobre filmove”, piše USA Today, javlja Hina.

“Taj momak je s nama danas proveo šest sati, a prema Gaigeu se odnosio kao prema zvijezdi, upoznavši ga i s kolegama na setu. Jednako se prema njemu odnosila cijela ekipa koja radi na filmu. Bio je to najljepši dan u Gaigeovu životu”, rekla je mladićeva majka.

Uz pomoć društvenih medija Gaigeovi prijatelji su objelodanili njegovu želju koju je prenijela mjesna televizija i njegov san je ostvaren. Porodica i prijatelji snimili su video na kojem se vidi kako Robins upoznaje Sandlera koji ga poziva da mu se pridruži, zatim su se zajedno fotografisali. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: