Četvrtak, 21. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Emina Jahović: Kod muškarca mi nije važan novac, imam dovoljno

Preuzmite sliku

Pop pjevačica Emina Jahović je nakon razvoda od turske pop zvijezde Mustafe Sandala uplovila u emotivnu vezu sa Sadetinom Saranom, turskim biznismenom, ali dosad nije opširnije govorila o njihovom odnosu.

“Iskreno, ja ne razmišljam mnogo o tim stvarima (da li je teško poslije razvoda ući u novu vezu). Imam dva zlatna sina, divnog oca svoje djece i predivnu porodicu koja me podržava, pa novi muškarac može u mom životu da bude samo da bi ga učinio još ljepšim. Dok je tako, biće sa mnom, kada prestane da bude, ta veza me više neće zanimati. Materijalni momenat mi nije važan, kako se pisalo, jer imam dovoljno. Ranije sam bila mnogo tolerantnija, a danas znam da više nemam pravo da tugujem zbog muškarca jer sam majka dvoje djece”, rekla je lijepa Novopazarka, dodajući da njeni sinovi, desetogodišnji Jaman i sedmogodišnji Javuz, nisu upoznati sa dešavanjima u njenom ljubavnom životu.

“Otvorena sam u odnosu sa svojim sinovima, naročito sa Jamanom koji je vrlo zrelo dijete i potpuno me razumije. Javuz zahtijeva malo drugačiji pristup jer je još velika beba. Nisam krila od njih da sam tužna kada sam se razvodila, mnogo puta smo i plakali zajedno, međutim, moja nova veza nije tema kojom bi oni trebalo da budu opterećeni. Previše je rano da bi bilo šta znali o tome”, dodala je Jahovićeva, a potom otkrila da li je 54-godišnjem milioneru bilo lako da je osvoji.

“Mene je vrlo teško osvojiti. Imala sam malo veza u životu i sa mnom može da bude samo muškarac koji me voli i poštuje”, izričita je Jahovićeva. (Story.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,