Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dok El Chapo trune u zatvoru, njegova žena uživa na Jadranu

Preuzmite sliku

Glamurozna supruga bivšeg šef kartela Sinaloa čini se nije baš previše opterećena sumornim danima svog supruga u maloj ćeliji

Dok El Chapo ostatak života provodi u najsigurnijem zatvoru na svijetu, ADX u Coloradu, njegova supruga Emma Aispuro Coronel, koja je duplo mlađa od njega uživa na Jadranu, tačnije u Veneciji iz kojeg je na svom Instagram profilu u subotu objavila fotografiju sa gondole blizu mosta Rialto.

Glamurozna supruga bivšeg šef kartela Sinaloa čini se nije baš previše opterećena sumornim danima svog supruga u maloj ćeliji, a nekoliko dana prije Venecije objavila je fotografiju kafe i kolača iz Starbucksa s potpisom “Koja dijeta?”.

 • No, od ponedjeljka fotografije se više ne mogu vidjeti na Instagramu jer su se vrlo brzo proširile po internetu, pa ih je Emma Coronel zbog velike pažnje koju su izazvale maknula.

  Emma Coronel Aispuro bivša je kraljica ljepote i manekenka koja svjetsku slavu ipak nije stekla hodajući po modnim pistama, već kao supruga El Chapa.

  Rođena je 1989. godine u porodici kojoj su narkotici bili sve i od droge su živjeli, pa je tako njezin otac Ines Coronel Barreras bio poznati uzgajivač marihuane i opijuma i sam osuđen na deset godina zatvora zbog krijumčarenja marihuane. Poznat je pod nadimkom El Suegro (punac).

 • Ujak joj je bio ubijeni narkobos Ignacio Coronel Villarreal, važan član Sinaloa kartela i jedan od ljudi u koje je El Chapo imao najviše povjerenja.  Guzman se u Emmu zaljubio kada ju je vidio na lokalnom takmičenju ljepote u Durangu 2007. godine.

  Po nekim pisanjima Emma je u čast svoje kandidature na lokalnom “Coffee and Guava Festival”  morala organizovati party. Emma je svoju zabavu organizovala na Sveta tri kralja, a El Chapo je toga dana u grad stigao u pratnji stotine naoružanih muškaraca i javno objavio svoju namjeru da se s njom vjenča. Imala je tada samo 17 godina, a El Chapo iskoristio je svoj uticaj i osigurao joj pobjedu, piše Express.hr.

  Tada je ponijela titulu kraljice festivala, a na dan njezine krunidbe El Chapo je na proslavu pobjede doveo tri benda. Tada 47-godišnjak počeo se udvarati mladoj ljepotici, koja se s njim vjenčala na svoj 18. rođendan.

  Od krune se morala rastati na dan vjenčanja s El Chapom, kojeg je upoznala na proslavi koju je organizovao njezin otac 2006. godine. Njihovo vjenčanje održalo se pod budnim okom naoružanih čuvara, a samo su mu rijetki mogli pristupiti.

  Kad su ju pitali zbog čega se zaljubila u njega odgovorila je: “Rekla bih da me osvojio sa svojim načinom komunikacije, i načinom na koji se odnosio prema meni, kako smo od prijatelja postali nešto više. Ljude osvaja svojim ponašanjem, uživljavanjem u uloge, načinom na koji ih tretira općenito”, rekla je u razgovoru za LA Times, piše The Sun.

  Emma je 2012. godine rodila blizance u blizini Los Angelesa, no u njihovom rodnom listu, rubrika ime oca ostala je prazna, jer je Guzmanu tada glava bila ucijenjena na pet miliona dolara.

  “Ja svog supruga ne poznajem kao osobu kakvom ga oni žele prikazati. Divim mu se kao ljudskom biću koje sam upoznala i za kojeg sam se udala”, rekla je u nizu intervjua za The New York Times. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,