Petak, 3. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Dirljiva priča o tome kako je Keanu Reeves oduševio jednu baku

Preuzmite sliku

Osim što je holivudska legenda, Keanu Reeves poznat je kao coolkul tip, što dokazuju i brojne priče poput one u kojoj ustupa mjesto nepoznatoj osobi u vozu ili razgovara s obožavateljem na aerodromu, a nedavno je isplivala nova priča koja potvrđuje kakav je glumac čovjek.

Jedan je korisnik Reddita podijelio priču o svojoj baki koja je bila zaljubljena u Keanu Reevesa jer ju je podsjećao na njenog muža kad je bio mlad. Pogledala je sve njegove filmove, koji su joj pružali utjehu u najtežim trenucima života, prenosi index.hr.

“Imala je moždani udar u sedamdesetima i posljednjih 10 godina života provela je u kući, a gledanje filmova bio je njen najveći hobi, koji joj je zamijenio druženje s prijateljima”, napisao je na Redditu.

“Nazovi je, želim razgovarati s njom”

“Nedugo nakon što je izašao Matrix, moj je ujak ručao u jednom restoranu u Los Angelesu, a na vratima se pojavio Keanu Reeves u pratnji ženske osobe. Moj ujak im je prišao i ispričao kako je njegova 80-godišnja majka veliki fan jer ju Keanu podsjeća na njenog muža u mladosti”, dodao je.

Glumac je upitao ima li mobitel sa sobom i rekao: “Nazovi je, želim razgovarati s njom.”

Razgovarao je s bakom nekoliko minuta, a ona je bila potpuno oduševljena pozivom. “Bila je jako izolovana, a njegova iskrena ljubaznost i zainteresovanost koju je pokazao pravi su dokazi koliko je velik čovjek”, podijelio je u objavi koja je izazvala pravu lavinu oduševljenja fanova. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,