Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dijana Đoković: Sa Novakom sam neplanirano zatrudnila, ali nisam htjela da abortiram

Preuzmite sliku

Iako je na javnoj sceni niz godina i čini nam se da o životu Novaka Đokovića znamo skoro sve, uvijek ostane neki manje poznati segment, koji nam povremeno otkriju članovi njegove porodice.

Prilikom gostovanja u emisiji “Dok anđeli spavaju” majka najboljeg tenisera svijeta Dijana Đoković priznala je da je sa Novakom neplanirano ostala trudna. S obzirom na to da se sa Srđanom Đokovićem relativno kratko zabavljala jasno mu je stavila do znanja da od njega ništa ne očekuje.

  • – Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dijete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Željela sam da rodim to djete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko mjeseci, bilo mi je to malo previše ‒ ispričala je gospođa Đoković.

    – Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. Povremeno me pita: „Šta bi bilo da se nisam oženio sa tobom, da li bi mi dala da vidim Novaka?“ Na to mu odgovorim s osmijehom: „Ko kaže da bi bio Novak? Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bilo.“

  • Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na Kopaoniku, kada je Dijana došla da polaže za instruktora skijanja. Među njima se brzo rodila ljubav, koja je krunisana brakom i rođenjem tri sina: Novaka, Marka i Đorđa, prenosi Blic.rs.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje