Srijeda, 19. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Demi Moore posljednjim pojavljivanjem u javnosti šokirala obožavatelje: U fokusu je bilo njeno neprirodno lice

Preuzmite sliku

Američka zvijezda pojavila se na se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hall u Londonu u glamuroznom izdanju, a u fokusu se našlo njeno lice koje je iznenadilo mnoge…

Holivudska glumica Demi Moore (59) ljetos je dobijala sve hvale na račun svog izgleda u bikiniju, a sa svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti zabrinula je obožavatelje koji smatraju da je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice. Mnogi komentarišu i kako joj je lice sada neprirodnog izgleda, prenosi 24sata.hr.

Naime, američka zvijezda pojavila se na se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hall u Londonu u glamuroznom izdanju, a u fokusu se našlo njeno lice koje je iznenadilo mnoge.

Na licu glumice vide se očigledni tragovi estetskih zahvata pomlađivanja kojima se glumica u posljednje vrijeme sve češće podvrgava. Njeni pratioci primijetili su kako joj je lice poprimilo neprirodan izgled zbog pretjeranog ubrizgavanja filera i botoksa u jagodice te su izrazili svoje brige jer je glumica slovila kao jedna od najljepših holivudskih zvijezda.

  • Prisjetimo, i ranije ove godine u javnosti su se pojavile fotografije glumice na kojima izgleda potpuno neprepoznatljivo, a njeni pratioci na društvenim mrežama tada su izrazili svoju brigu.

    ‘Lice joj ne izgleda normalno, ali ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji’, ‘Demi je bila na plastičnoj operaciji”, ‘Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila’, ‘Pretjerala je s filerima’ – pisali su tada u komentare pratioci na društvenim mrežama.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,