Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Suprug joj stariji od mame: “Nisam se udala za njega zbog novaca!”

Preuzmite sliku

Ljubav ima sve oblike i nikoga ne treba osuđivati ​​zbog toga u koga se zaljubio.

Kad je 33-godišnja Glenda upoznala 68-godišnjeg Roya, znala je da bi mogli imati nešto posebno – ali zbog razlike u godinama, suočili su se s oštrim kritikama o svojoj romansi. Neki čak tvrde da je Glenda s njim samo zbog novca – što ona oštro poriče, piše Mirror.

U epizodi Love Don't Judge, par s Aljaske, između kojih je razlika u godinama 35 godina, želi dokazati koliko su zaljubljeni jedno u drugo. A njihova je romansa započela u nevjerovatnim okolnostima – kada je Royu upravo dijagnosticiran rak prostate.

Roy je rekao da nije želio da “mlada, atraktivna žena” prolazi kroz ono što je proživljavao, ali se prisjetio da je ga Glenda nije uopće htjela ostaviti niti je o tome razmišljala. Glenda je zatim u videu priznala da njezina mama ima samo 54 godine, pa nisu svi bili zadovoljni njihovom vezom – uključujući i njezinu mamu.. A neki na TikToku čak je optužuju da se “udala zbog novca” govoreći da njegov “bankovni račun mora biti velik”.

Govoreći o načinu na koji su se upoznali, Roy je rekao da je privlačnost prema njoj bila “instant”, a upoznali su se zahvaljujući poslovnom dogovoru. Istoga dana pozvao ju je na večeru i satima su sjedili i razgovarali, a Roy je znao što slijedi. Glenda se našalila da su “godine samo broj”, a tada je Roy znao da ima šanse. Opisujući svoj tip, Glenda je rekla da više voli starije muškarce jer su “spremni skrasiti se” i “završili su sa zabavom” – tako da je Roy definitivno bio njen tip.  Ali ona kaže da ga čak i ne “vidi kao starijeg”, uprkos činjenici da ponekad vode razgovore o Glendinom životu kad Roy potencijalno umre.

Glenda je rekla da samo uživa ovdje i sada sa svojim mužem. Glendina mama također je sada rekla da samo želi da njezina kći bude sretna, ali njezina je porodica imala pitanja o tome da je Roy “stariji bijelac”, ali Glenda je rekla: “To je kao biti u vezi s bilo kojom drugom osobom.” Glenda je također istaknula da, kada bi zaista bila u vezi samo zbog novca, već je mogla jednostavno uzeti novac i “otići”, ističući da je još uvijek tu, i da će proći kroz dobro i zlo.

“Želim li da je razlika u godinama manja? Naravno da želim”, priznao je Roy. Ali to je samo zato što bi njihova veza mogla imati više “dugovječnosti”. Ali rekao je da se “u redu” sa svojim godinama, rekavši da je, čak i ako sutra umre, “živio prekrasan život”. Na kraju videa, par je rekao da želi dvoje djece, jer je “to život koji su odabrali živjeti”. Roy je rekao da razumije da će biti “mnogo stariji otac”, ali je rekao da će “biti tu dok god bude mogao” za njih, i samo želi biti dobar otac. Također je rekao da on i Glenda “obogaćuju jedno drugome živote, prenosi Večernji.hr

U komentarima je neko napisao: “Izgleda fantastično za svoje godine i ima sjajnu samouvjerenu ličnost. Nije ni čudo što se zaljubila u njega.” Drugi je rekao: “U usporedbi sa svim drugim vezama s razlikom u godinama. One su jedna od zdravijih verzija ovoga. Ne doimaju se šaljivim ili temeljenim na tome da djevojka ima ‘probleme s očinskom figurom’. Upravo su se upoznali kroz posao i prirodno su se međusobno privlačili . Dobro za njih.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,